Nya slots att vinna på

Slots är verkligen en egen kategori av spel för sig, det är långt ifrån alla som spelar på automater men det är klart att de flesta känner till hur de fungerar. Först och främst är det otroligt kul att spela på slots eftersom inget drag är de andra likt, dessutom har man stora möjligheter till att faktiskt ta hem stora jackpottar. Det är därför spel som Gonzo´s Quest är så populära, den stora vinstchansen. Men det finns ett spel som man verkligen bör satsa på om man vill ha chansen på de riktigt stora summorna. Wonky Wabbits är slotsspelet som just nu erbjuder helt galna vinstchanser!

slotsspel med körsbär

Slots är en naturlig del av casinosidorna som finns där ute. Vanligast är att vi drar några gånger online med freespins och då upptäcker hur kul det kan vara, plötsligt är vi fast. För det är ju kul! Och det är dessutom enkelt att vinna så vad kan vara bättre? Klart det kan bli bättre och som det går att läsa om slots hos slotssidan.com så har NET Entertainments kommit med ett nytt spel där de ökat vinstchanserna ytterligare. Det viktigaste är kanske inte att man vinner men det är absolut en stor del av vad som gör att vi håller oss till ett spel. Deras nya spel Wonky Wabbits är inte bara lättare att vinna med utan det ger också mycket nöje.

Sydda kaniner invaderar grönsaksland

Det låter helt galet, vi vet. Men spelet går alltså ut på att:

  • De roliga och helt galna tygkaninerna ska försöka äta upp grönsakerna i landet, när sömmen på de sydda grönsakerna sprättas upp har du chans på storvinsten.
  • Varje hjulspinn är spännande i sig för när Wildsymbolen kommer upp så tuggar kaninerna i sig grönsakerna på spelplanen, det undanröjer alla hinder för att du ska vinna.
  • Ju fler vilda kaniner desto bättre för dig! När kaninerna slutat tugga i sig grönsakerna kan du ha uppemot 14 helvilda symboler på plan, vilket ger dig helt galna vinster.

Visst låter det skoj? Och de flesta har vid det här laget glömt pengar de satsat, om man trots de höga vinstchanserna skulle förlora så har man ändå haft väldigt kul i ombyte.

Fler nyheter

NET Entertainment ligger verkligen i tiden när det gäller just slotsspel och de är bland annat aktuella med det banbrytande spelet Alien! Vi kommer ihåg filmen om den läskiga utomjordingen som har ett extra litet huvud som tunga och som dessutom lägger ägg i människor. Den kultförklarade filmen är alltså nu ett slotsspel, håll koll på vart du kan spela med slotssidan.se. Nyheten om Alienspelet är relativt ny och den släpptes på spelkonferensen i London den 4 februari. Det kan vara kul att vara den första av dina vänner att spela detta roliga och spännande spel! Det är ju bara ett plus i kanten att man dessutom kan vinna stora summor.

stjärnor i rymden