Bli en bra pokerspelare

Antalet människor som spelar poker har ökat otroligt mycket, och nu finns det nästan ingen som inte har koll på hur det roliga kortspelet går till. Dessutom är det väldigt många som i princip dagligen spelar poker online, just för att det är väldigt kul, och man dessutom kan tjäna sig en hacka på det! Ett tips till alla er: kolla in Sveriges bästa casino bonusar, för ett ännu bättre spelande. Något som man väl knappast tackar nej till? För de allra flesta som spelar poker vill såklart bli riktigt bra, kanske rent av bäst i världen. Något som man knappast blir över en natt men som går att bli. Tänk bara en sådan sak som att vinna VM i poker, snacka om en dröm! Som den här killen som man skrivit om på dn.se:

Greg Merson, 24, vann WSOP, världsmästartiteln i poker, och får 8,5 miljoner dollar, motsvarande 57 miljoner svenska kronor för segern. Men vinsten satt långt inne för Merson. Det tog nästan 12 timmar vid finalbordet innan Greg Merson lyckades slå ut tvåan Jesse Sylvia från Las Vegas. (Läs resten av artikeln här).

Att bli världens bästa pokerspelare är dock inget som sker över en natt, utan det kräver såklart otroligt mycket planering, vilja och övande för att nå dit. Men det går såklart! Så varför inte inspireras av Greg Merson istället för att kanske avundas honom som man annars lätt kan göra. För även han har börjat på noll en gång, och se vart det tog honom!